Gândacii și alte insecte sunt inacceptabile în localurile de alimentație publică. Prin urmare, apariția paraziților în bucătărie, în sală sau chiar la terasă provoacă șoc proprietarului și angajaților localului.
Aspectul gândacilor va fi nu mai puțin surprinzător și pentru vizitatori. Și nu e destul că aceștia nu vor mai vizita localul dvs. după cele văzute, dar și vor povesti prietenilor și cunoscuților lor despre acest incident. Astfel, într-un timp foarte scurt, localul dvs. de succes își poate câștiga o reputați negativă și își poate pierde toți clienții.
Dar cu paraziții merită să luptați nu numai din această cauză. Gândacii sunt purtători de foarte multe boli infecțioase. Ei se înmulțesc rapid și își părăsesc locul îndrăgit cu mare dificultate. La doar o săptămână de la descoperirea unuia sau a doi indivizi, vă puteți ciocni cu o întreagă familie, formată din câteva zeci de gândaci.
Desigur, nu merită să încercați să efectuați nimicirea dăunătorilor de unul singur.
Da, conform normelor stabilite, personalul localului este obligat să efectueze o curățenie generală o dată pe săptămână cu dezinfectanți ușori, cum ar fi clorul.
Dar numai profesioniștii ar trebui să facă o dezinfectare profesională completă. Specificul localurilor de alimentare publică nu va tolera greșelile. Din cauza că puteți utiliza preparatul greșit sau calcula incorect doza, pot avea de suferit vizitatorii.
Compania Profilactix lucrează de mai mulți ani cu localurile de alimentare publică și efectuează prelucrări profesionale a încăperilor și a teritoriilor din jurul cafenelelor și a restaurantelor. Noi suntem conștienți de toate principiile de dezinsecție în restaurante și cel mai adesea, putem denumi motivele apariției gândacilor sau a altor dăunători chiar de la prima vedere.
Procedura de dezinsecție pentru cafenele sau restaurante nu este foarte diferită de cea care se realizează în locuințe.
Pentru început, încăperea necesită să fie pregătită cu atenție:
Apoi se efectuează dezinsecția, aerisirea completă și controlul repetat de către specialiștii noștri.
Însă există două caracteristici extrem de importante:
Noi realizăm toată responsabilitatea pe care o purtăm pentru rezultatul și sănătatea vizitatorilor localului, de aceea întotdeauna acționăm cu o precauție extremă.
Compania noastră oferă toate documentele necesare pentru raportarea serviciilor sanitare în termen de una sau două zile de la data dezinsecției. După munca noastră, nu vă va mai fi frică de niciun control și veți fi asigurat împotriva unui eveniment atât de neplăcut, cum ar fi apariția gândacilor în bucătărie și în sala localului dvs.
Contactați consultantul nostru la numărul de telefon +373 795 27 888 și el vă va răspunde la toate întrebările și va trimite o echipă în localul dvs. pentru a evalua cantitatea de muncă.
Prin semnarea unui contract cu compania Profilactix, veți uita pentru totdeauna de situațiile de forță majoră. Noi ne asumăm cea mai dificilă parte a problemei și vă vom asigura cu o monitorizare regulată a localului pe viitor.