Sfaturi pentru combaterea dăunătorilor
Standarde de dezinsecție în industria alimentară: Ghid pentru proprietarii de restaurante și producătorii de alimente
Standarde de dezinsecție în industria alimentară: Ghid pentru proprietarii de restaurante și producătorii de alimente
Prezența muștelor, țânțarilor, gândacilor de bucătărie și șoarecilor în restaurante poate duce la probleme uriașe. Dăunătorii sunt purtători de boli infecţioase şi pot contamina alimentele. De aceea, toți proprietarii de cafenele, restaurante și cantine ar trebui să aibă grijă de localuri prin consultarea unei firme specializate în lupta cu dăunătorii. 

Curățarea profesională a dăunătorilor în industria alimentară este destul de complicată. Chiar și în cele mai perfecte unități, există mulți factori care sunt favorabili pentru reproducerea insectelor: abundență de alimente, umiditate ridicată și căldură.

Cu ce probleme te poți confrunta?

Majoritatea dăunătorilor strică nu numai mâncarea, ci și aparatele electrice scumpe. De asemenea, pot cauza prezența unor infecții deosebit de periculoase ce ajung să fie transmise vizitatorilor și personalului. Pentru a completa lista de daune, se vor adăuga cheltuielile financiare pentru restaurant.

Cea mai importantă problemă pentru local, în care se găsesc muște, țânțari, gândaci și șobolani, va fi publicitatea, pierderea încrederii în rândul clienților. Astfel, pierderea reputației va aduce și la pierderi financiare uriașe. Atunci când se găsesc dăunători în industria alimentară publică, unitatea este închisă până când insectele sunt înlăturate și se efectuează o inspecție de către autoritățile competente. Amenzile și inspecțiile vor afecta în mod inevitabil managementul restaurantului.

Profilactix - gamă largă de soluții în lupta cu dăunătorii

Indiferent ce local ai și ce fel de bucătărie servești, este responsabilitatea ta ca proprietar să prevenii răspândirea bacteriilor și dăunătorilor în restaurant. Profilactix oferă următoarele servicii:

  • Dezinfecția – îndepărtarea microorganismelor patogene de pe obiecte, materiale sau din aer.
  • Dezinsecția – înlăturarea insectelor care pot transmite boli infecțioase sau reacții alergice.
  • Deratizarea - eliminarea șobolanilor, șoarecilor și a altor rozătoare care poartă și transmit boli.

Profilactix te poate ajuta, deoarece are:
  • preparate inovatoare autorizate pentru utilizarea în întreprinderile alimentare
  • echipamente profesionale de înaltă eficiență
  • specialiști calificați și cu experiență de 10 ani
Acționează rapid și sigur, contactează-ne la numărul de telefon +373 795 27 888 și asigură-ți un local sigur pentru toată lumea.
Scapă de dăunători